<< Vissza
Meghívó lakossági fórumra (Települési Arculati Kézikönyv)

MEGHÍVÓ

Tiszaug Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 2017. november 13. napján 17:30 órakor lakossági fórumot tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom a község lakóit.
A lakossági fórum helye: Tiszaug Tornaterem (Rákóczi út 42/b.)
Tiszaug közigazgatási területéről Települési Arculati Kézikönyv (TAK) és Településképi rendelet (TKR) készül, amelyek munkaverziójának ismertetése mellett lehetőségük nyílik a dokumentumokkal kapcsolatos kérdéseiket feltenni, és jelezhetik esetleges változtatási igényüket.
 
MIRŐL LESZ SZÓ?
Települési Arculati Kézikönyv (TAK) leírja a település természeti és épített környezete – például középületek, közterületek, lakóházak – által meghatározott arculatát, jellemzőit, védendő értékeit, és ezek alapján ajánlást tesz arra, hogyan lehet a településképet megőrizni, annak jó építészeti hagyományait a jövőben továbbvinni.
Az önkormányzat a településkép védelmét Településképi rendeletben (TKR) biztosíthatja. Ennek lényege ugyancsak a település jellegzetes, értékes, illetve hagyományt őrző építészeti arculatának és szerkezetének megőrzése és fejlesztése.
A partnerségi rendeletben meghatározott partnerek és a lakosság javaslatot, véleményt nyilváníthatnak a lakossági fórumom, valamint az azt követő 8 napon belül (2017. november 21-ig) az info@archikom.hu elérhetőségen, valamint a polgármesteri hivatalban.

Vegyen részt Ön is a lakossági fórumon, és tegye meg javaslatait! Szóljon bele, formálja Ön is Tiszaug építészeti arculatát!

2017. november 2.                                                               Káré Gábor polgármester
 
A települési arculati kézikönyv letölthető innen: https://drive.google.com/file/d/1GOWndMzWSBp2_8u7OID2z0lWZOI1BPZ-/view
 
Felhasználó név Jelszó Elfelejtett jelszó    Regisztráció


Eddigi hozzászólások