<< Vissza
Településképi Arculati Kézikönyv és Településképi rendelet

Tiszaug Község Önkormányzata Képviselő-testülete a 184/2017. (XII. 13.) számú képviselő-testületi határozatával elfogadta Tiszaug Község településképi arculati kézikönyvét és megalkotta a településkép védelméről szóló 14/2017. (XII. 14.) önkormányzati rendeletét.
A településképi rendelet a településkép védelmét a településképi követelmények meghatározásával, településképi önkormányzati támogatási és ösztönző rendszer alkalmazásával, és önkormányzati településkép-érvényesítési eszközök szabályozásával biztosítja.
A településképi rendelet szakmai megalapozása érdekében településképi arculati kézikönyv készült. A kézikönyv a településképi jellemzők bemutatásának és minőségi formálásának eszköze. A kézikönyv feltárja és ismerteti az egyes kerületrészek arculati jellemzőit és értékeit, és ennek figyelembevételével szöveges és képi megjelenítés formájában javaslatot tesz a településképhez illeszkedő építészeti elemek alkalmazására.

A településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet megtekinthető a www.tiszaug.hu honlapon, továbbá ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatalban.

A Települési Arculati Kézikönyv letölthető innen:
 
Felhasználó név Jelszó Elfelejtett jelszó    Regisztráció


Eddigi hozzászólások