Köszöntjük weboldalunkon!

Tiszaugi Horgászturizmus fejlesztése TOP-1.2.1-16-BK1-2017-00010

Tiszaugi Horgászturizmus fejlesztése TOP-1.2.1-16-BK1-2017-00010

Jelen fejlesztés közvetlen célja a tiszaugi horgászturizmus revitalizálása, infrastrukturális fejlesztése amely hozzájárul a jelenlegi szolgáltatáskínálat színvonalának javításához, valamint új létesítmények létrehozásával a kínálat bővítéséhez.. A támogatási összeg : 47,41 millió Ft

 

Jelen fejlesztés közvetlen célja a tiszaugi horgászturizmus revitalizálása, infrastrukturális fejlesztése amely hozzájárul a jelenlegi szolgáltatáskínálat színvonalának javításához, valamint új létesítmények létrehozásával a kínálat bővítéséhez.. A fejlesztés megfelel a TOP-1.2.1-16 felhívás, önállóan támogatható tevékenységek – Aktív turizmushoz kapcsolódó fejlesztések C pontjának. A tervezett fejlesztés az aktív turizmuson belül a d pontban található - Horgászturizmus fejlesztése pontban található.

 

A projekt keretében a célcsoportok igényeihez illeszkedő szolgáltatás megvalósítása történik annak érdekében, hogy az elégedett vendégek közül mind több legyen a visszatérő vendégek száma, valamint - a hatékony marketingnek (is) köszönhetően – emelkedjen a térségbe látogató turisták száma és növekedjen az itt tartózkodás ideje.

A turisztikai vonzerő növekedésével erősödik a turisztikai kereslet. A projekt további célja, hogy a minőségi kínálat erősödésével emelkedjen a turisztikai költés is, valamint, hogy a beszerzendő eszközök hasznosítása minél inkább hatékony legyen.

 

 

1)         A horgászturizmus infrastrukturális fejlesztése:

 

  1. a)         Sétány:

 

1.104 m2 területen 10 cm tükör kiszedése speciális forgórakodó géppel, tükör alap tömörítése gépi erővel. M56-os kő terítése 10 cm vastagságban, tömörítéssel 5 cm vastagságú 020-as ágyazó kő terítése tömörítéssel, bedolgozással.

 

  1. b) Bejáró, parkoló 1-2:

 

Bejárók 831 m2 és parkolók 180m2 területen 15 cm tükör kiszedése speciális forgórakodó géppel, tüköralap tömörítése gépi erővel. M56-os kő terítése 15 cm vastagságban, tömörítéssel 5 cm vastagságú 020-as ágyazó kő terítése tömörítéssel, bedolgozással.

 

  1. c) Parkoló fő helyszín:

 

500 m2 területen 5 cm tükör kiszedése speciális forgórakodó géppel, tükör alap tömörítése gépi erővel.

M56-os kő terítése 15 cm vastagságban, tömörítéssel 5 cm vastagságú 020-as ágyazó kő terítése tömörítéssel, bedolgozással.

 

  1. d) Női-férfi zuhanyozó és mosdó:

 

A fejlesztendő területen jelenleg nem található sem zuhanyzó sem mosdó. A megfelelő higiéniai körülmények érdekében ezek felépítésre fog kerülni.

 

 

Azért, hogy a projekt megvalósuljon ingatlanbeszerzés fog történni.

 

2)         Tárgyi eszközök beszerzése

 

  1. a)         Úszóstég

 

A beszerzendő úszóstég a turisztikai attrakció egyik releváns eleme lesz.

 

  1. b)         Horgász csónakok

 

 

3)         Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek:

 

  1. a)         Marketing tevékenység
  2. b)         5.2 Nyilvánosság biztosítása

 

A fejlesztés a célcsoportok igényeihez illeszkedve valósul meg, hozzájárul az egy turistára jutó költés növeléséhez, valamint a látogatószám növeléséhez. A fejlesztés kapcsolódik a folyó turisztikai szolgáltatásaihoz (szállás, sport, stb.). A projekt szakmai tartalmának kidolgozásában és a megvalósításban is részt vesz egy megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező turisztikai szakértő.

 

„A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.”

 

A projektről bővebb információt a www.tiszaug.hu oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

polgarmester@tiszaug.hu

Képek

 

Projekttábla (a szövegre való kattintással letölthető)

 

 

INFORMÁCIÓK

Adatkezelési tájékoztató

ÜGYFÉLFOGADÁS

Hétfő: de. 8-12 du. 13-16

Kedd: de.8-12 du. NINCS

Szerda: de.8-12 du.13-16

Csütörtök: Ügyfélfogadási szünet

Péntek: de. 8-12 du. NINCS

Hétvége: Ügyfélfogadási szünet

KAPCSOLAT

Tiszaug Község Önkormányzata

6064 Tiszaug, Rákóczi út 51.

Tel: +36 56/328-001

Email: polgarmester@tiszaug.hu

TÉRKÉP

Tiszaug község önkormányzata © 2020 Minden jog fenntartva. | Az oldalt Donkó Balázs készítette.